Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ω ΕΛΑΤΟ Ω ΕΛΑΤΟ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ!


Φ...Τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά από ότι έδειχναν, όμως για ένα τύπο σαν το Θοδωρή ίσως οι συνάψεις του εγκεφάλου του χρειάζοταν ένα νέο restart για να τα κατανοήσουν!

Φ...Ο φίλος του ο Ομάρι από το Σοχούμι της Γεωργίας τον είχε επισκεφτεί πριν από λίγη ώρα στο ανήλιαγο μικροαστικό του δυομισάρι στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης και μετά την τρίτη βότκα έγινε απόλυτα ξεκάθαρος μαζί του...

Φ "...Τοντόρ δεν χωράνε δεύτερες σκέψεις σε αυτά.Ή δέχεσαι και το προχωράμε ή να 'χαμε να λέγαμε.Εξάλλου στα μέρη μου δεν σε ρωτάνε τι δουλειά κάνεις αλλά πόσα βγάζεις..."

Φ...Είναι αλήθεια ότι τώρα ο κόμπος στο λαρύγγι του Θοδωρή κατέβαινε πιο δύσκολα από ότι ο πυρετός στην ελονοσία...

Φ..."Ομάρι σε ξέρω για φιλαράκι και για άνθρωπο που μπορώ να πιώ δύο ξίδια μαζί του χωρίς να μανουριάσω.Αλλά όλα αυτά που με λες με έχουνε χαλάσει..."

Φ....Ο Γεωργιανός ρούφηξε απανωτά δύο γεμάτες τζούρες από τα λαθραία τσιγάρα που του έφερνε κάθε μήνα ο μπατζανάκης του από την πατρίδα και μια από τις επόμενες στιγμές έκανε να κάψει τις φλέβες του στο δεξί καρπό του...

Φ..."Μάλλον δεν με έχεις μετρήσει καλά Τοντόρι, εγώ άμα θα σου κάνω μάπα ξήγα θα καώ και ζωντανός καθότι ο Ομάρι δεν είναι κανένα τομάρι!"

Φ..."Ο Ομάρι για δύο πράγματα είναι ήταν γνωστός στο Σοχούμι, για το λόγο και τα αρχίδια του..."

Φ..."Όπως και ο Τόνυ Μοντάνα στο Μαιάμι" συμπλήρωσε με κάτι σαν δέος ο Θοδωρής

Φ..."Ά να μπράβο!Αυτά με έχουν κάνει γνωστό και σε όλη την Γιαννιτσών και ποτέ κανένα κορίτσι δεν είχε παράπονο από τον Ομάρι"

Φ..."Δηλαδή Ομάρι για να σε καταλάβω, θες να σε δώσω την γυναίκα μου για να την βάλεις στην δούλεψη σου;Άντε και γω να πω ότι δέχομαι, στην Ιωάννα πως θα το πω ρε γιαβρί μου;"

Φ...Ο Ομάρι ξεφύσηξε με ζοχάδα την τελευταία του τζούρα και πέταξε το υπόλοιπο τσιγάρο στο νεροπότηρο με την βότκα ρισκάροντας να γίνει μπουρλότο όλο το οικοδομικό τετράγωνο αφού η περιεκτικότητα αλκοόλ του "ρώσικου νερού" που φτιάχτηκε σε κάποιο υπόγειο αποστακτήριο της Σίνδου πρέπει να έφτανε εκλογικά ποσοστά...δικαιοχαμένου Βορειοκορεάτη δικτάτορα...

Φ..."Δεν καταλαβαινόμαστε Τοντόρι κ αυτό είναι πολύ άσχημο για σένα και την φαμίλια σου.Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι προσπάθησα να σε βοηθήσω σε αυτούς γαμημένους καιρούς που ζούμε.Εσυ δεν θες, κλάιν μάιν φιλαράκι, όμως όταν θα μετανοίωσεις νομίζω ότι ο Ομάρι δεν θα είναι εκεί που πρέπει. Και αν θες να σου τραβήξω και την κουρτίνα για δεις πίσω από αυτήν, αυτό θα μπορούσε να το κάνει η γυναίκα σου και συ να μην έχεις πάρει τίποτα γραμμή....Ενώ τώρα θα έμπαινες και συνέταιρος στα κέρδη...."

Φ...Αυτά ήταν τελευταία λόγια που τέντωσαν τις "γέφυρες" στο στόμα του Γεωργιανού λίγο πριν κλείσει με θόρυβο την εξώπορτα στο μελλοπλειστηριασμένο σπίτι του Θοδωρή!

Φ...Από εκείνη την στιγμή και μετά ο Νεαπολίτης είχε μείνει να κοιτάει το χριστουγενιάτικο δέντρο που είχε στολίσει χθες βράδυ μαζί με το Ιωαννάκι του με βλέμμα παίκτη στοιχήματος που έχασε παρολί με μουσαντένιο πέναλτι στα χασομέρια βέλγικου αγώνα...

Φ...Στο σημείο που κοίταγε ο Θοδωρής ήταν μια κούκλα του Άι Βασίλη καβάλα σε ένα πλαστικό τάρανδο....

Φ...Όσο περισσότερο κοιτούσε τα κέρατα του τάρανδου ο Θοδωρής τόσο πιο πολύ έδειχνε να βυθίζεται σε σκέψεις...

Φ...Και πως να έκανε αλλιώς όταν μόλις συνειδητοποίησε ότι ήταν η πρώτη φορά που το μαγαζί της Ιωάννας έκανε απογραφή μέσα στα Χριστούγεννα ενώ κοιτώντας τον αναπτήρα με τον οποίο άναψε τα τσιγάρα του Ομάρι και είχε πάρει από το συρτάρι της γυναίκας του, παρατήρησε την διαφήμιση γνωστού ΧΧΧ ξενοδοχείου στην Περαία...  

3 σχόλια:

  1. Μια χαρά αν τα βρει ο Θοδωρής με την Ιωάννα. Εμάς μας γαμάνε, πληρώνουμε κιόλας! Χρόνια Πολλά και καλά γαμήσια σε όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα 'θελα να 'ξερα τις πηγές σου ρε Φ!!!

    Πρέπει να το κάνεις sequence αυτό! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή