Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΞΕΡΕΙΣ...


Φ...Έτσι είναι, γιατί έτσι δημιουργούνται οι Θρύλοι της ιστορίας, οι Θρύλοι της ζωής μας.Ξεκινούν από απλό καμάρι της πιο γλυκιάς θάλλασσα, γίνονται καμάρι της πόλης στα καπάκια καμάρι της χώρας και όταν ταβανιάζει η φήμη τους γίνονται καμάρι των 5 ηπείρων και το όνομα του συλλόγου γίνεται απόλυτα παραδεκτό στην international language των απανταχού φίλων των σπορ....

Φ...Παγκόσμιο φαινόμενο δηλαδή!Για άλλους ναι...για αυτούς που έχει φάει ο κώλος τους τσιμέντο στο Καραϊσκάκη, όχι! 

Φ...Το ότι ο λατρευτός τους σύλλογος έχει ευρωπαϊκά κύπελλα σε τρία διαφορετικά αθλήματα είναι μόνο η αρχή για ακόμα περισσότερα.Εξάλλου υπάρχει και η διαβεβαίωση του Τάκαρου..

Φ(Ποιός είναι ο Τάκαρος;Αντε να τινάξεις καμμιά ελιά ρε βλάχο που δεν ξέρεις τον Τάκαρο...)

Φ...Ότι οσονούπω έρχεται στον Πειραιά και το ποδοσφαιρικό τσαμπιόνι...

Φ...Γιατί κακά τα ψέματα αλλά η Ελλάδα τον Ολυμπιακό δεν τον χωράει.Overdose έχει πάθει ο Θρύλος και τα αρρωστάκια του από τίτλους, σε σημείο να χαρίζει και στους στερημένους.

Φ...Βάλτα κάτω και δες, όλοι μαζί να μαζέψουν τα πρωταθληματά τους τα ερυθρόλευκα απο μόνα τους δεν τα φτάνουν...θέλουν ένα δώρο(ή και δούρο το λες) ακόμα για να τον φτάσουν!

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Φ...Είναι πιο πορωμένοι και από λεσβία φεμινίστρια από το Νιούκαστλ, ενδεχομένως είναι πιο φανατικοί και από τις "Μαύρες Χήρες" στην Τσετσενία...

Φ...Σίγουρα είναι οι πιο "κολλημένοι" φίλαθλοι των γηπέδων...

Φ...Οι παλιοί Ολυμπιακάρες είναι κάτι τύποι με πατημένα τα εξηνταφεύγα που ρίχνουν την άγκυρα τους στα καφενεία του λιμανιού και αφού παραγγείλουν το σκέτο(καθότι την ζάχαρη στον καφέ την βάζει ο ίδιος ο οργανισμός τους λόγω διαβήτη που παίζει σε αυτές τις ηλικίες) ανοίγουν το Ευαγγέλιο (Φως των Σπορ ή Γαύρος για τους πιο προχώ) για να μάθουν από πρώτο χέρι τι γίνεται με την ταλαιπωρημένη φτέρνα του Ιμπαγάσα....


Φ...Δύσκολα τους πιάνει κουβέντα οπαδός άλλης ομάδας μιας και τα πάντα για αυτούς τελειώνουν στο μότο ότι στην Ελλάδα υπάρχουν δύο ειδών οπαδοί:

Φ...Οι Ολυμπιακοί και οι αντι-Ολυμπιακοί...άντε να βγάλεις άκρη δηλαδή!

ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ

Φ...Ο Γρηγοράκης στα 90'ς υπήρξε ηγετικό στέλεχος σε Σύνδεσμο Φιλάθλων του Ολυμπιακού στα Άνω Πετράλωνα.Κάτι σαν excusive manager... αν ο Σύνδεσμος ήταν Πολυεθνική!

Φ...Είχα την ανείπωτη τύχη πριν χρόνια να κάτσει δίπλα μου σε στο πούλμαν σε εκδρομή στην Μακεδονία.Ανά πενήντα χιλιόμετρα στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας και μεταξύ "γάρων" και τσιγάρων του σκάγαν αναμνήσεις από happenings παλαιότερων εκδρομών...

Φ..."Να, να εδώ κυνηγούσαμε τους Ακατανόμαστους στα χωράφια!Μιλάμε για τρελλή κλωτσοπατινάδα.Πολύ ανεβαστικές καταστάσεις φιλαράκι!"


Φ...Δεν πέρασε κανένα μισάωρο και το θυμικό του Γρηγοράκη έφαγε νέο φλάς!

Φ..."Εδώ την είχαμε στήσει καρτέρι και κάναμε πυροτέχνημα ένα πούλμαν με κότες...Τα όμορφα πούλμαν όμορφα καίγονται" έκανε και πνίγηκε στο τσιγαροβηχά του!

Φ..."Έτσι είναι φιλαράκι, όπου παίζει ο Θρύλος δεν ξαναφυτρώνει το χορτάρι.Τα λυσακά τους βγάζουν όλοι για να τον κερδίσουν εντός και εκτός γηπέδων...αλλά πάντα στο τέλος παίρνουν τα φρύδια μας..."( κάπως αλλιώς την είπε την προτελευταία λέξη ο Γρηγοράκης αλλά περίπου ίδια ακούγεται)

ΕΡΧΕΤΑΙ ...ΝΤΑΜΠΛ(ΑΣ)
Φ...Αύριο το βράδυ ο Θρυλέων θα βάλει άλλο ένα τίτλο στην τροπαιοθήκη του και θα δείξει για άλλη μια φορά ποιός έιναι ο βασιλιάς στην ζούγκλα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κάποιοι λένε ότι η πείνα  αυτού του λιονταριού είναι ακόρεστη και μάλλον θα κορεστεί μόνο όταν θα φρακάρει η κοιλιά του προέδρου του Ολυμπιακού από  την ακατάσχετη τιτλοφαγία...

Φ...Αν είναι τότε οι οπαδοί των υπολοίπων ομάδων καλά θα κάνουν να αρχίσουν να πηγαίνουν στο παλιό Ιππόδρομο. Γιατί οι αγώνες κρίκετ που δίνουν εκεί κάθε Σαββατοκύριακο οι Πακιστανοί μετανάστες μάλλον θα έχουν περισσότερο ενδιαφέρον από το ελληνικό πρωτάθλημα...!   

2 σχόλια:

  1. Φ. πρόσεχε! Σου την παίσανε κάτι γαύβροι και εισβάλανε στο blog σου! Τσουκαλά μακριά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ONLY RED AND WHITE POSERIA.... p.s.ξερω δυο σημεια καλα που μαζευεται ολο το "star team" του Πακισταν για cricket αγωνες στα Οινοφυτα και στο Σχηματαρι!!!Χαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή