Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΝΗΜΟΝΟΚΡΑΤΟΡΙΑ


Καλοκαίρι 2014

Η  οικονομική χούντα των ΔιεθΝών ΣυνΤαγματαρχών έχει για πέμπτο συναπτό έτος την ΧρεοΚώσταινα στο γύψο του Μνημονίου και η χώρα σου δεν είναι πια όπως την ήξερες στα ανέμελα προμνημονιακά χρόνια της Πασοκοδεξιάς Ασυδοσίας! Τα πάντα έχουν αλλάξει...

Πλέον στους δρόμους των μεγάλων πόλεων ένα στα δύο οχήματα που κυκλοφορεί είναι ή τανκς ή κλούβα των ΜΑΤ. Το άλλο είναι συμβατικό της...Ασφάλειας.

Οι συγκεντρώσεις άνω των δέκα ατόμων έχουν απαγορευτεί εκτός και αν πρόκειται για διανομή δελτίων μισθών ή για promotion δίσκου φιλομνημονιακού τραγουδιάρη.

Σε όλη την χώρα έχει επιβληθεί «Γιαουρτοαπαγόρευση» μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα λυντσαρίσματος βουλευτών στα πέριξ του Ελληνικού Κηφηνοβουλίου ενώ η Mercedes υποσχέθηκε να κατασκευάσει άμεσα αλεξιγιάουρτα οχήματα για τους έλληνες πολιτικούς.   

Στο πλαίσιο της αποχαυνωμαλάκυνσης του λαού με την δοκιμασμένη μέθοδο της μπάλας- που με πολύ επιτυχία είχε εφαρμόσει και η Χούντα των Απριλιανών- η Εθνική Ελλάδος προελαύνει με την βοήθεια των κορακιών του Μπλάτερ στα γήπεδα της Βραζιλίας φτάνοντας μέχρι το τελικό του Μουντιάλ όπου θα αντιμετωπίσει την επίσης μνημονιόπληκτη Ιταλία.

Επίσης αυτό το καλοκαίρι αποφασίστηκε στα τηλε-λοβοτομεία του MNEGA και της MNET να μην παίζουν επαναλήψεις του Ρετιρέ και του Κάμπινγκ αλλά να προβάλλονται νυχθημερόν συνεντεύξεις  παλιννοστούντων Ελληνοαμερικάνων που γύρισαν την πλάτη στην «Γη της Επαγγελίας» και στο «Αμερικανικό Όνειρο» για να έρθουν με λαχτάρα στη «Γη της Χρεοκοπίας» για να ζήσουν το «Μνημονιακό Όνειρο» που προάγει το κοσμικό ασκητισμό και την άρνηση της κίβδηλης μαστούρας του αδιάκοπου υπερκαταναλωτισμού!

Μεγάλη (καταναγκαστική) συμμετοχή από Αγανακτισμένους πολίτες έχουν τα «Προγράμματα Αντιμνημονιακού Τουρισμού» τα οποία προσφέρουν δωρεάν αποδράσεις σε ξεχασμένους προορισμούς της πατρίδα μας όπως η Γυάρος ο Άι Στράτης και φυσικά η Μακρόνησος τους οποίους όμως αν σε στείλουν να τους επισκεφτείς είναι δύσκολο να...αποδράσεις!

Από την έλλειψη τροφίμων τα ταχυφαγεία GOODYS έχουν αντικατασταθεί από τα αεροφαγεία POORYS.

Την ίδια στιγμή το τελευταίο διάστημα έχουν εξαφανιστεί από τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας οι σκύλοι και οι γάτες ενώ κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι τα περίφημα σάντουιτς hot-dog έχουν κυριολεκτική σημασία και στα ελάχιστα σουβλατζίδικα που έχουν απομείνει οι πιο «προχώ» πελάτες δεν παραγγέλνουν πλέον πιτόγυρο αλλά.πιτόγατο!

Τέλος ο Μίκης Θεοδωράκης που ξεσήκωνε τα πλήθη με τα τραγούδια του στην χούντα του '67 έχει βρεί άξιο αντικαταστάτη στο πρόσωπο του Νότη Σφακιανάκη αφού  στους αντιμνημονιακούς πειρατικούς σταθμούς είναι top of the list η διασκευή που έχει κάνει ο πρώην dj στην παλιά του επιτυχία «Σώμα μου φτιαγμένο από πηλό» η οποία τώρα  τραγουδιέται ως «Σώμα μου φτιαγμένο από σανό» και είναι αφιερωμένο στους Αχυράνθρωπους του IMF που κυβερνούν την χώρα...


Υ.Γ. Και τώρα ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του. Ο Σίλβιο στα Μπούγκα-Μπούγκα  και ο Τζέφρι στη Μούγκα- Μούγκα! Γιατί ο λαός δεν αντέχει άλλες. κάλτσες!

Υ.Γ Αφού δεν κάναμε δημοψήφισμα για το αν θέλουμε να μείνουμε στην Ευρω(πρε)ζώνη τουλάχιστον ας κάνουμε ένα Παπαδημοψήφισμα για να δούμε αν θέλουμε για Πρωθυπουργό τον τραπεζίτη της αιματοβαμμένης μασέλας των Βρυξελλών!

4 σχόλια:

  1. "Εδώ χρεοκοπείο, εδώ χρεοκοπείο! Σας μιλάει ο σταθμός των λευκοκολάριδων βρικολάκων. Μην ανησυχείτε! Αφήστε μας να κάνουμε την δουλειά μας και να φροντίσουμε για την ευημερία και το μέλλον σας."
    Πουσταράδες δεν θα γλυτώσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με στέλνεις με στέλνεις, βρε μήπως σέρνεις???


    Καλά είσαι απίστευτος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή